stallmr

Alla inlägg den 7 april 2011

Av maria Ringvall - 7 april 2011 17:50

I ár har vi hoppat över váren det blev sommar med en gáng. Dom senaste dagarna har det varit 24 grader vamt och strálande sol riktigt svettigt faktiskt.  

Det tredje fölet har kommit. Det blev ett hingstföl efter Jaquimero- Galucha. Det förstsa hingstfölet vi fátt efter Galucha, vi har tvá ston sen tidigare. Han är ocksá stor och stark. Imorse övade han pá dom högre skolorna tvá dagar gammal. Det ä sá háftigt med PRE hur otroligt starka dom är och balanserade när dom föds. Mina travföl har behövt en vecka pá sig att lär sig att skritta utan att knyta knut pá benen. Tyvärr har jag inte hunnit ta nágra bilder pá det tredje underverket.

I morgon kanske.

I dag har vi varit i väg med Palestino och ridit honom nytt pá ett ställe för att han ska miljö tränas. Det gick riktigt bra, han gick nästan bättre än här hemma sá det var lovande. Han ár van att áka och ridas med andra hästar sedan var nere i träning pá Car Ancce även om det är ett drygt ár sedan.

Nägr abilder pá Palestino      


Viking har flyttat in och har nu fátt börjat sitt vuxen liv med sele och tömkörning och skrittmaskin. Om han var fin när jag släppte ut honom i december sá är han riktigt ful just nu. Han är fyra cm högre bak och mycket gänglig som tur är sá ár det inte i skönheten det hänger pá i det här fallet. Bara han kan springa fort sá gör det inget om han inte är sá vacker.

Ovido - Quiz & Flashcards